HR Community

 

Dit is een community in wording om optimaal kennis te delen en met elkaar in contact te staan om onderwerpen binnen de domeinen ‘mens’ en ‘talent’ de branche vooruit te helpen. VIA deelt elke twee maanden een update vanuit het bureau maar onderling contact en kennis delen kan anywhere, anytime, anyplace. Dus neem deel aan de whatsappgroep en breng en haal optimaal kennis! Ben je VIA-lid en wil je deelnemen aan deze groep? Vul hieronder het formulier in.

 

Belangrijk om te weten voordat je hieraan deelneemt: 

De what’sapp groep is bedoeld om te netwerken, informatie te delen en elkaar en de branche vooruit te helpen. Laten we samen groeien, maar ook slim zijn over wat we hier delen en bespreken. We willen jullie, wellicht ten overvloede, erop wijzen dat het van belang is om ons aan de regels rondom mededingings- en privacyrecht te houden. Daarom hebben we een paar regels opgesteld om iedereen scherp te houden:

1. Eerlijk Speelveld: We omarmen concurrentie, dus laten we eerlijk spelen. Zorg ervoor dat er geen ruimte is voor afspraken over lonen, prijzen of andere manieren om de markt te beïnvloeden.

2. Deel met Zorg: We begrijpen dat we hier zijn om kennis te delen, maar laten we voorzichtig zijn. Bewaar de juicy details, zoals specifieke prijzen en klantendeals, achter gesloten deuren. Let ook op dat je geen gevoelige informatie deelt over specifieke personen.

3. Je Eigen Baas: Zorg ervoor dat je zelf op de hoogte bent van de regels en spreek elkaar er ook op aan als het de verkeerde richting op dreigt te gaan. 

De aanleiding van dit bericht is het feit dat er steeds meer whatsapp groepen voor verschillende VIA Communities ontstaan waar heel open en eerlijk gesproken wordt. Dat is natuurlijk alleen maar super goed maar laten we ons bewust zijn van bovenstaand.