Just Getting Started

Dé community voor jonge bureauleiders.

null

De nieuwe generatie

Sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten én dezelfde ontwikkeling doormaken. Dat is Just Getting Started. Een community voor jonge bureaudirecteuren waarin kennis en inspiratie vrijuit wordt gedeeld over hoe je op een effectieve manier je net opgestarte bureau kunt runnen. Elk kwartaal staat een ander thema centraal met als uitgangspunt de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches. Tijdens de bijeenkomst worden sprekers gevraagd die bij het thema passen om het gesprek op gang te brengen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de aansluitende informele borrel.

Het initiatief

Just Getting Started is een initiatief van Danijel Dercksen en Lars Reimink. Beide vonden dat er te weinig connectie was tussen de oudere garde in de reclame en de nieuwe generatie. Met het opzetten van Just Getting Started zagen ze een kans zagen om gelijkgestemde jonge bureaudirecteuren aan tafel te krijgen met kennisdeling als doel. 

 

Beluister de podcast

Het Nederlandse bureaulandschap ontwikkelt zich snel, heel snel. Nieuwe communicatiekanalen volgen elkaar in moordend tempo op en jonge creatieven weten hier steeds sneller en slimmer op in te spelen. Maar waar begin je als jonge bureaudirecteur? Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started brengen VIA en Adformatie deze nieuwe generatie bureaudirecteuren over het voetlicht. De presentatie is in handen van Danijel Dercksen, Digital Director bij ACT.agency en Lars Reimink, Managing Director bij Lijm Amsterdam. Adformatie-redacteur Lucas Boon verzorgt de rubriek 'Prangende vragen'. 

De meest recente aflevering vind je hier:

De eerstvolgende bijeenkomst

Eerst een keer komen ervaren? Als niet VIA lid mag je de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past, de tweede keer vragen we een kleine bijdrage van 50,- euro en de derde keer verwachten we dat je lid bent van VIA.Benieuwd wanneer de volgende sessie van JGS plaatsvindt? Bekijk de agenda van VIA.

Agenda