Terugblik ALV: Contributiemodel 2024 en nieuw bestuurslid

 

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering die gistermiddag plaatsvond stonden twee belangrijke agendapunten centraal: de goedkeuring van het nieuwe contributiemodel voor 2024 en het verwelkomen van een nieuw bestuurslid op het thema Data, Tech & Privacy. 

Contributiemodel 2024Tijdens de ALV werd het nieuwe contributiemodel gepresenteerd. De grootste verandering is dat de individuele lidmaatschappen komen te vervallen. Deze groep zal een bedrijfslidmaatschap aangaan als zzp-er of is automatisch lid omdat ze werken bij een bedrijf wat al lid is van VIA. Bekijk het nieuwe contributiemodel hier

Nieuw bestuurslidDaarnaast is er gestemd over het toetreden van Willem van der Weide (Objective Platorm) tot het bestuur van VIA. “Willem is een pionier in de marketing, technologie en transparante data. Zijn kennis kan bijdragen aan het verder helpen van het complexe landschap van data, tech & privacy” aldus bestuurslid Dorine van Mullem. 

Over Willem van de WeideMet een diverse achtergrond die verschillende rollen binnen het medialandschap omvatte, zag Willem een unieke kans om merken te versterken in hun zoektocht naar grotere verantwoordelijkheid en data gedreven besluitvorming. Gevoed door zijn onwrikbare geloof in de kracht van analytics, begon hij aan een missie om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mediabudgetten worden beheerd en de impact wordt gemeten.

Geleid door zijn visionaire geest was Willem medeoprichter van Objective Platform, een bewijs van zijn toewijding aan het hervormen van de industrie. Met een vastberaden toewijding om merken te helpen hun mediastrategieën te optimaliseren, leidt hij de leiding bij het overbruggen van de kloof tussen intuïtie en inzichten. Door zijn uitzonderlijke leiderschap en onvermoeibare streven naar innovatie stuurt Willem Objective Platform naar een toekomst waarin data de boventoon voert en de manier transformeert waarop merken hun ware potentieel ontsluiten.

Bekijk hieronder de notulen en de presentatie van de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2023. Let op: alleen voor leden.