Overtuigend Communiceren 

Als goede junior in het vak bewijs je al snel jouw meerwaarde door een overtuigende manier van communiceren en door pro-activiteit. Deze opleiding geeft je daarvoor de juiste inzichten en bagage. Alleen je zaken goed voor elkaar hebben is niet meer voldoende. De klanten zijn steeds professioneler en worden veeleisender. Met vakkennis alleen komt je er niet meer. Een verdieping in kennis, inzichten en communicatieve vaardigheden is wat je goed kunt gebruiken. 

Wat leer je? 

BOUWEN AAN COMMUNICATIEKRACHT 

Deze training is sterk praktijkgericht. Nieuwe kennis en inzichten oefen je dan ook veelvuldig tijdens de training. Je ontdek wat werkelijk communiceert tijdens gesprekken, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je ze het beste kunt inzetten. Je leert wat te doen als de wederpartij allergische reacties bij je oproept. Het lezen van lichaamstaal en stemgeluid als het gesprek vastloopt; het komt allemaal aan bod. 

BOUWEN AAN PRO-ACTIVITEIT 

Onderdeel van de training is ook dat je meer initiatieven gaat ontplooien. Op die manier bied je steeds meer toegevoegde waarde voor jouw organisatie. 

In drie middagen en avonden ga je als junior communicatie professional aan de slag om overtuigender de dialoog aan te gaan met jouw klanten en collegae. Theorie- en praktijkoefeningen wisselen elkaar af. Je krijgt veel feedback over je vorderingen. Daarom werken we met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. 

DOELGROEP

Voor junior professionals in het communicatie-vak met tenminste 2 jaar ervaring. Een multidisciplinaire opleiding voor zowel (aankomend) account- en projectmanagers, digital project managers, junior creatieven en strategen, mediaplanners en alle andere disciplines die geïnteresseerd zijn in het bouwen aan je communicatiekracht.

KOSTEN

  • Voor VIA-leden € 1550,- excl. btw 
  • Prijs voor freelancers werkzaam bij VIA-bureau +10% 

*Doorgang afhankelijk van aantal aanmeldingen.  

DAtum

1 december 2021
12 januari 2022
2 februari 2022

Alle drie de cursusdagen van 14.30 tot 21.00 uur

Cursusleider

Maximiliaan Winkelhuis (www.yourmaximum.com

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!