Effie Masterclass - 24 juli

24 juli 2024

@ 10:00 - 11:00

Effie Awards Netherlands biedt op 10 juli en 24 juli twee gratis Effie Masterclasses aan. Deze exclusieve webinars zijn bedoeld voor die overweegt om in te zenden voor de Effie Awards. Je krijgt waardevolle tips voor het schrijven van je case en we bespreken het nieuwe inschrijfformulier.


Effie Masterclass

Tijdens deze masterclass vertellen juryleden hoe je een sterke en overtuigende case schrijft. "We willen deze unieke kans bieden aan zowel leden als niet-leden om waardevolle tips en tricks te verzamelen om hun Effie inzendingen naar een hoger niveau te tillen en hun kans om een Effie te winnen te vergroten. “, aldus Hans Middelhoek, juryvoorzitter bij Effie Awards Netherlands. “In de Masterclass vertellen we wat je kan leren van winnende cases van de afgelopen jaren en hoe je de jury overtuigt van het succes van jouw case."

De masterclasses zullen plaatsvinden op woensdag 10 van 9.30-10.30 en 24 juli van 10.00 tot 11.00 uur. Meld je voor één van de sessies aan.

Tijdens deze sessies worden er verschillende onderwerpen behandeld, het belang van een heldere strategie, de rol van creativiteit en het meten en rapporteren van de resultaten. Daarnaast komen de criteria voor de verschillende categorieën, waarvoor je kan inzenden, aanbod. En we staan stil bij de maatschappelijke impact van je case en de extra eervolle vermelding, de Maatschappelijke Plus, die je dit jaar weer kunt verdienen. Tijdens de tweede helft van de Masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen en advies te krijgen over jouw case. Beide sessies voorzien deelnemers van praktische en toepasbare kennis die zij direct kunnen inzetten in het schrijven van hun case.