Just Getting Started: Personeel

donderdag 23 mei 2024

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij nog niet lid van de community maar wel een jonge bureau ondernemer/leider die graag kennis wil delen en opdoen? En krijg je te maken met alle 4 de P's? Dan mag je als niet-VIA lid de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past. De tweede keer vragen we een bijdrage van 99,- euro (ex. btw & toeslagen) en de derde keer verwachten we natuurlijk dat je ondertussen lid bent geworden. ;-)

Stuur voor meer informatie een mail naar [email protected]

Programma

Elk kwartaal organiseert Just Getting Started een bijeenkomst voor jonge bureauleiders waar elke keer een ander thema centraal staat binnen de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches. Op 23 mei gaan we in op: Personeel.

Dit keer gaan we het hebben over duurzaam talent / retentie van mensen. Hoe bind je (jonge) mensen aan je bedrijf? Wat speelt er in de nieuwe generatie talent? Waar moet je als bedrijf op letten? Want ook voor personeel geldt: behouden is in de meeste gevallen beter (& goedkoper) dan nieuw!

Ook deze keer weer een deel inspiratie en een deel interactie met aansluitend een borrel om elkaar beter te leren kennen.

Sprekers / inspiratie:

Pauline Landa & Madzy Beynen zijn beide jarenlang werkzaam (geweest) bij Boomerang Amsterdam en hebben zich altijd ingezet op een actieve werkcultuur en talentbehoud. Pauline heeft Boomerang UK opgericht en geïntegreerd met Publicis Groupe UK en Madzy heeft ervaring op employer branding en weet daardoor hoe ze branding in kan zetten voor behoud van je mensen. Samen zijn zij betrokken en supporter van Boomerang FT. - de new age agency van Boomerang Amsterda

Inloop

15:00

-

15:30

Welkom & intro

15:30

-

15:35

Inspiratie sessie door Pauline Landa & Madzy Beynen

15:35

-

16:05

Interactief/discussie gedeelte

16:00

-

16:45

Learnings delen

16:45

-

17:00

Borrel

17:00

-

18:00