Dé community voor jonge bureauleiders.

Wat is Just Getting Started?

Sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten én dezelfde ontwikkeling doormaken. Dat is Just Getting Started. Een community voor jonge bureaudirecteuren waarin kennis en inspiratie vrijuit wordt gedeeld over hoe je op een effectieve manier je net opgestarte bureau kunt runnen. Elk kwartaal staat een ander thema centraal met als uitgangspunt de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches. Tijdens de bijeenkomst worden sprekers gevraagd die bij het thema passen om het gesprek op gang te brengen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de aansluitende informele borrel.

Naast deze vier bijeenkomsten brengt Just Getting Started in samenwerking met Adformatie maandelijks de Just Getting Started Podcast uit. Met de maandelijkse podcastserie Just Getting Started brengen VIA en Adformatie deze nieuwe generatie bureaudirecteuren over het voetlicht. De presentatie is in handen van Danijel Dercksen (Qontent Matters) en Lars Reimink (Lijm Amsterdam). Adformatie-redacteur Lucas Boon verzorgt de rubriek ‘Prangende vragen’. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema’s: Personeel, Poen, Pitches en Proces.

Beluister de podcasts hier:
Over Just Getting Started

Just Getting Started is een initiatief van Danijel Dercksen en Lars Reimink. Beide vonden dat er te weinig connectie was tussen de oudere garde in de reclame en de nieuwe generatie. Met het opzetten van Just Getting Started zagen ze een kans zagen om gelijkgestemde jonge bureaudirecteuren aan tafel te krijgen met kennisdeling als doel. 

Meer weten over Danijel en Lars? Lees dan hier hun interview terug over het begin van Just Getting Started: https://www.adformatie.nl/carriere/met-jonge-bureadirecteuren-aan-tafel-om-kennis-te-delen

Aanmelden

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij nog niet lid van de community maar wel een jonge creatief bureau ondernemer/leider die graag kennis wil delen en opdoen? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam(Vereist)

Eerst een keer komen ervaren? Als niet VIA lid mag je de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past, de tweede keer vragen we een kleine bijdrage van 50,- euro en de derde keer verwachten we dat je lid bent van VIA.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!