Masters of Strategy Breakfast Session

vrijdag 31 mei 2024

It all starts with an insight. 

Na het succesvolle Masters of Strategy Dinner in de Balie afgelopen oktober, kijken we uit naar de eerste Strategy Breakfast Session en de lancering van de Community App groep. 

Dit platform is bedoeld voor ervaren strategen in het vakgebied, van media tot creatie, van tech tot data. Er bestaat al geruime tijd een behoefte aan een platform waar kennis en inspiratie uitgewisseld kunnen worden, waar men elkaar beter kan leren kennen en van elkaar kan leren. Voor strategen die niet alleen willen nemen maar ook willen geven: deelnemers worden aangemoedigd om hun must-reads, beste cases, mooiste powerpoints, favoriete columns of interviews te delen.

Op deze vrijdagochtend lanceren we de app-groep en komen we samen om te praten over inzichten. Natuurlijk onder het genot van lekkere koffie en ontbijt.

It all starts with an insight.

Deze ochtend komen we bij elkaar om dieper in te gaan op inzichten. Mensen zijn rare wezens, met vreemde gedragingen en voorkeuren. De leukste, beste en meest originele marketingideeën komen voort uit het bestuderen en begrijpen van wat mensen uniek maakt. Die inzichten worden in ons vak gebruikt om creatieve ideeën te ontwikkelen waarmee we mensen op een andere manier naar bestaande producten, diensten en merken laten kijken.

Binnen ons vak worden comedians en cabaretiers vaak gezien als meesters van hun kunst. Het observeren van opvallende details in alledaags gedrag en daar een unieke draai aan geven, maakt sommige comedy zo pijnlijk herkenbaar en goed. Tijdens deze sessie zullen Pep Rosenfeld, comedian en oprichter van Boom Chicago, en comedian Kor Hoebe ons meenemen in hun observerende brein.

Hoe werkt het? Per VIA-lid nodigen we graag één senior strateeg uit om aan te schuiven. Denk aan iemand met minimaal 10 jaar werkervaring en met een brede kijk op strategie. Meld jouw beste strateeg aan voor deze onbijtsessie, of kom zelf als je aan de criteria voldoet.

We hopen je te zien op vrijdag 31 mei. Meld je aan.