Exclusieve Tour Cannes Lions

Op zoek naar inhoud en inspiratie tijdens het Cannes Lions Festival? Doe mee aan onze exclusieve "VIA Cannes Curated Tour," begeleid door bestuursleden Yvonne Prins & Melanie Bosveld en krijg toegang tot inspirerende, leerzame en exclusieve evenementen van mooie (internationale) bedrijven die normaal alleen op uitnodiging toegankelijk zijn.

Deze route is exclusief beschikbaar voor een beperkt aantal VIA-leden. Of je nu een starter bent of tot de ervaren gevestigde garde behoort, deze ervaring biedt iets extra's voor jouw Cannes avontuur. Laat je verrassen door unieke inzichten, waardevolle netwerkmogelijkheden en onvergetelijke momenten. We hebben plek voor 10 mensen op dinsdag 18 juni en 10 mensen op woensdag 19 juni. Wil je deze kans niet missen?

Geef je op voor 5 juni en vertel in een paar zinnen waarom jij hierbij moet zijn. Je hoort daarna zo snel als mogelijk of er een plek is gereserveerd voor jou. Geef je Cannes ervaring nu iets extra's en meld je aan voor "VIA Cannes Curated Tour!" en vul onderstaand formulier in.

We vragen wel om je gekozen dag vrij te houden. De exclusieve uitnodigingen zijn op naam geregistreerd ook i.v.m. veiligheid en lastig te wijzigen bij de evenementen en bedrijven die we bezoeken.

 

Aanmelden

Select...
Select...

Gerelateerde artikelen

Ben jij het Young in Media (YIM) Talent van 2024?

Jong talent moet gevierd worden! Ben jij (of ken jij) een young professional tussen de 18 en 30 jaar oud, met maximaal drie jaar ervaring in de media, communicatie en reclamebranche? Dan is dit je kans om de Young in Media Talent Award van 2024 in de wacht te slepen. Schrijf je in voor YIM Talent Day en maak kans op deze award, bestemd voor die ene uitblinker die op 7 maart de vakjury weet te verrassen.

 

Lees verder

Dit was VIA Kickstart 2023

Met 13 colleges achter de rug hebben de kickstarters afgelopen weken heel veel kennis opgedaan. Een inspirerende collegereeks met onderwerpen over de verschillende disciplines uit de mediawereld. Elke week kwamen de kickstarters samen in Club Ace, die de ruimte afgelopen maanden speciaal voor ons beschikbaar heeft gesteld. Onderwerpen als merkstrategie, regelgeving & privacy en stereotypering zijn aan bod gekomen, met als doel starters van VIA verder te helpen in de media-, communicatie- en reclamebranche.

Lees verder

Adnight 2023: Duik in de Open Keuken van de Amsterdamse Creatieve Industrie

Op vrijdag 13 oktober is het zover: Adnight 2023, het grootse evenement dat bekendstaat als de 'open keuken van de Amsterdamse creatieve industrie', zal zijn deuren weer openen. Sinds de start in 2017 heeft Adnight zichzelf gevestigd als een onmisbaar evenement voor iedereen die deel uitmaakt van of geïnteresseerd is in de creatieve wereld van Amsterdam. Het jaarlijkse evenement biedt de perfecte gelegenheid voor professionals, studenten en liefhebbers om een kijkje te nemen achter de schermen van de meest innovatieve reclame- en creatieve bureaus. Naast de vele inspirerende presentaties en workshops, is het evenement ook een uitgelezen kans om te borrelen en netwerken. Een belangrijk hoogtepunt van Adnight is het talentprogramma 'Way In'. Het programma is speciaal opgezet om de drempel naar de reclame-industrie te verlagen en biedt jong talent de kans om zich te verdiepen in de wondere wereld van de reclame. Dit jaar vindt 'Way In' weer plaats in Paradiso. Het programma start om 15.00 uur. Voor studenten is er goed nieuws. Dankzij onze samenwerking met diverse opleidingsinstituten hebben we kortingscodes beschikbaar gemaakt om de toegang tot dit evenement nog toegankelijker te maken. Heb je als opleider of student deze code nog niet ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. En zoals de traditie het wil, wordt de avond afgesloten met een knallende afterparty in Paradiso. Mis deze kans niet om jezelf te onderdompelen in de bruisende creatieve industrie van Amsterdam. We zien je graag op 13 oktober bij Adnight 2023! Tickets: Adnight.nl

Lees verder