Exclusieve Tour Cannes Lions

Op zoek naar inhoud en inspiratie tijdens het Cannes Lions Festival? Doe mee aan onze exclusieve "VIA Cannes Curated Tour," begeleid door bestuursleden Yvonne Prins & Melanie Bosveld en krijg toegang tot inspirerende, leerzame en exclusieve evenementen van mooie (internationale) bedrijven die normaal alleen op uitnodiging toegankelijk zijn.

Deze route is exclusief beschikbaar voor een beperkt aantal VIA-leden. Of je nu een starter bent of tot de ervaren gevestigde garde behoort, deze ervaring biedt iets extra's voor jouw Cannes avontuur. Laat je verrassen door unieke inzichten, waardevolle netwerkmogelijkheden en onvergetelijke momenten. We hebben plek voor 10 mensen op dinsdag 18 juni en 10 mensen op woensdag 19 juni. Wil je deze kans niet missen?

Geef je op voor 5 juni en vertel in een paar zinnen waarom jij hierbij moet zijn. Je hoort daarna zo snel als mogelijk of er een plek is gereserveerd voor jou. Geef je Cannes ervaring nu iets extra's en meld je aan voor "VIA Cannes Curated Tour!" en vul onderstaand formulier in.

We vragen wel om je gekozen dag vrij te houden. De exclusieve uitnodigingen zijn op naam geregistreerd ook i.v.m. veiligheid en lastig te wijzigen bij de evenementen en bedrijven die we bezoeken.

 

Aanmelden

Select...
Select...

Gerelateerde artikelen

Ben jij het Young in Media (YIM) Talent van 2024?

Jong talent moet gevierd worden! Ben jij (of ken jij) een young professional tussen de 18 en 30 jaar oud, met maximaal drie jaar ervaring in de media, communicatie en reclamebranche? Dan is dit je kans om de Young in Media Talent Award van 2024 in de wacht te slepen. Schrijf je in voor YIM Talent Day en maak kans op deze award, bestemd voor die ene uitblinker die op 7 maart de vakjury weet te verrassen.

 

Lees verder

Dit was VIA Kickstart 2023

Met 13 colleges achter de rug hebben de kickstarters afgelopen weken heel veel kennis opgedaan. Een inspirerende collegereeks met onderwerpen over de verschillende disciplines uit de mediawereld. Elke week kwamen de kickstarters samen in Club Ace, die de ruimte afgelopen maanden speciaal voor ons beschikbaar heeft gesteld. Onderwerpen als merkstrategie, regelgeving & privacy en stereotypering zijn aan bod gekomen, met als doel starters van VIA verder te helpen in de media-, communicatie- en reclamebranche.

Lees verder