In Memoriam: Joost Klinkenberg

Met groot verdriet delen wij het nieuws van het overlijden van Joost Klinkenberg. Joost was een creatieve kracht en mede-oprichter van het VEA-bureau Hendrik Sietzes, dat later bekend werd als HS Totaal. Zijn loopbaan kende ook uitstapjes naar Total Design en de NOS, en hij vervulde de rol van bestuurslid bij de BNO.

 

Joost was niet alleen een gedreven creatief, maar ook een uiterst aardige persoonlijkheid. Hij bleef tot het laatst toe betrokken bij zijn vak, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en creatieve oplossingen.

 

VEA, als een van de voorlopers van het huidige VIA, herinnert zich Joost als een inspiratiebron en een gewaardeerde collega. Zijn nalatenschap en de impact die hij heeft gehad op de creatieve industrie zullen nog lang voelbaar blijven.

 

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en dierbaren in deze moeilijke tijd.

 

Het bestuur van VIA

Gerelateerde artikelen

In memoriam: Walter van der Mee

Foto: Suzanne Blanchard Met groot verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van onze voormalige voorzitter Walter van der Mee. Tijdens zijn omvangrijke carrière heeft hij veel betekend voor ons vak en onze vereniging. In 2016 werd

Lees verder