Masters of Strategy dinner

Op 19 oktober zijn wij van start gegaan met een nieuw initiatief; de VIA Masters of Strategy. Een platform voor ervaren strategen in het vak; van media tot creatie, van tech tot data. We merken al lange tijd dat er behoefte bestaat aan een platform om elkaar beter te leren kennen, elkaar makkelijker te kunnen vinden, van elkaar te leren. Tijdens een heus Master of Strategy Dinner is het platform afgetrapt met een diner met 35 topstrategen van bureau én klantzijde, korte inleidingen en sprekers Bas Erlings en Julia Krauwer.

Per VIA-lid nodigden we één senior strateeg uit om aan te schuiven. Iemand met minimaal 10 jaar werkervaring en met een brede kijk op strategie, uiteraard alleen toegankelijk voor VIA-leden. En voor degene die de fusie onverhoopt gemist hebben; daarmee bedoelen we uiteraard ook alle MWG-leden mee. Lees hier een interview met initiatiefnemers Joris Lak en Gijs de Bruijn >>.

Zou dit in de toekomst iets zijn voor jouw beste strateeg of voldoe je zelf aan bovenstaande criteria? Neem dan contact op met [email protected] en wordt op de hoogte te gehouden van toekomstige bijeenkomsten, events en lezingen.

 

Gerelateerde artikelen

Programma Koffiedik Kijken 2024 compleet

We gaan weer Koffiedik Kijken! Op donderdag 11 januari verwelkomen we traditiegetrouw de marketingcommunicatie-industrie in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) te Amsterdam tijdens Koffiedik Kijken, dé nieuwjaarsbijeenkomst van ons mooie vak.

Lees verder