The Power of AI in Advertising met Jason Khodabux van DPG Media

Op donderdag op 15 februari neemt Jason Khodabux de presentatie van het evenement 'The Power of AI in Advertising' op zich. Sinds eind 2020 vervult Jason de rol van accountmanager bij DPG Media voor de afdeling Agencies en treedt hij ook op als mede-host voor Grow Live Start, een jaarlijks initiatief van DPG Media gericht op het ondersteunen van beginnende mediaprofessionals.

Met het oog op het evenement van donderdag deelt Jason zijn enthousiasme en verwachtingen: “Ik verheug me enorm op donderdag! Ook binnen DPG Media wordt er al druk met AI gewerkt. Zo gebruiken we AI om binnen ons selfservice dataplatform Datalab geavanceerde keyword suggesties te bieden op basis van audiencenaam. Dit versnelt het proces voor marketeers om sneller keywords te vinden die passen bij hun audience. Verder kunnen marketeers via self service advertentieplatform AdManager aan de hand van Generatieve AI hun eigen Seamless Ads verbeteren en ook de advertentieteksten maken. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om de performance van deze campagnes verder te optimaliseren”

Als moderator van 'The Power of AI in Advertising' ziet Jason het als zijn voornaamste opdracht om het programma vlot te laten verlopen en de sprekers alle ruimte te bieden om hun kennis en inzichten te delen, zowel tijdens hun presentaties als tijdens de Q&A en het panel. "Met een divers publiek van agencies, adverteerders en publishers, in combinatie met de verschillende presentaties en sprekers, verwacht ik dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis zal gaan!"

Gerelateerde artikelen