Join our team

Job Alert! Wij zijn op zoek naar een Content Manager. Wil jij graag werken in een dynamisch werkveld waarbij je samenwerkt met alle grote partijen op het gebied van digitale media & marketing, vrijheid om jouw functie vorm te geven én de mogelijkheid om een groot netwerk op te bouwen? Dan is deze functie iets voor jou. 

Als Content Manager ondersteun je de Marketing & Communicatiemanager bij het creëren, beheren en optimaliseren van inhoud voor de VIA website. Tevens draag je bij aan de communicatie voor de EffieAwards, Koffiedik Kijken en de AMMA Awards. Je waarborgt de consistentie van het VIA-merk in zowel tekst als beeld. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van onze contentstrategie en de branding van onze evenementen en publicaties.

 

Lees verder en solliciteer

 

Gerelateerde artikelen

Ben jij het Young in Media (YIM) Talent van 2024?

Jong talent moet gevierd worden! Ben jij (of ken jij) een young professional tussen de 18 en 30 jaar oud, met maximaal drie jaar ervaring in de media, communicatie en reclamebranche? Dan is dit je kans om de Young in Media Talent Award van 2024 in de wacht te slepen. Schrijf je in voor YIM Talent Day en maak kans op deze award, bestemd voor die ene uitblinker die op 7 maart de vakjury weet te verrassen.

 

Lees verder

Dit was VIA Kickstart 2023

Met 13 colleges achter de rug hebben de kickstarters afgelopen weken heel veel kennis opgedaan. Een inspirerende collegereeks met onderwerpen over de verschillende disciplines uit de mediawereld. Elke week kwamen de kickstarters samen in Club Ace, die de ruimte afgelopen maanden speciaal voor ons beschikbaar heeft gesteld. Onderwerpen als merkstrategie, regelgeving & privacy en stereotypering zijn aan bod gekomen, met als doel starters van VIA verder te helpen in de media-, communicatie- en reclamebranche.

Lees verder