Join our team

Job Alert! Wij zijn op zoek naar een Content Manager. Wil jij graag werken in een dynamisch werkveld waarbij je samenwerkt met alle grote partijen op het gebied van digitale media & marketing, vrijheid om jouw functie vorm te geven én de mogelijkheid om een groot netwerk op te bouwen? Dan is deze functie iets voor jou. 

Als Content Manager ondersteun je de Marketing & Communicatiemanager bij het creëren, beheren en optimaliseren van inhoud voor de VIA website. Tevens draag je bij aan de communicatie voor de EffieAwards, Koffiedik Kijken en de AMMA Awards. Je waarborgt de consistentie van het VIA-merk in zowel tekst als beeld. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van onze contentstrategie en de branding van onze evenementen en publicaties.

 

Lees verder en solliciteer

 

Gerelateerde artikelen

Ben jij het Young in Media (YIM) Talent van 2024?

Jong talent moet gevierd worden! Ben jij (of ken jij) een young professional tussen de 18 en 30 jaar oud, met maximaal drie jaar ervaring in de media, communicatie en reclamebranche? Dan is dit je kans om de Young in Media Talent Award van 2024 in de wacht te slepen. Schrijf je in voor YIM Talent Day en maak kans op deze award, bestemd voor die ene uitblinker die op 7 maart de vakjury weet te verrassen.

 

Lees verder

Dit was VIA Kickstart 2023

Met 13 colleges achter de rug hebben de kickstarters afgelopen weken heel veel kennis opgedaan. Een inspirerende collegereeks met onderwerpen over de verschillende disciplines uit de mediawereld. Elke week kwamen de kickstarters samen in Club Ace, die de ruimte afgelopen maanden speciaal voor ons beschikbaar heeft gesteld. Onderwerpen als merkstrategie, regelgeving & privacy en stereotypering zijn aan bod gekomen, met als doel starters van VIA verder te helpen in de media-, communicatie- en reclamebranche.

Lees verder

Adnight 2023: Duik in de Open Keuken van de Amsterdamse Creatieve Industrie

Op vrijdag 13 oktober is het zover: Adnight 2023, het grootse evenement dat bekendstaat als de 'open keuken van de Amsterdamse creatieve industrie', zal zijn deuren weer openen. Sinds de start in 2017 heeft Adnight zichzelf gevestigd als een onmisbaar evenement voor iedereen die deel uitmaakt van of geïnteresseerd is in de creatieve wereld van Amsterdam. Het jaarlijkse evenement biedt de perfecte gelegenheid voor professionals, studenten en liefhebbers om een kijkje te nemen achter de schermen van de meest innovatieve reclame- en creatieve bureaus. Naast de vele inspirerende presentaties en workshops, is het evenement ook een uitgelezen kans om te borrelen en netwerken. Een belangrijk hoogtepunt van Adnight is het talentprogramma 'Way In'. Het programma is speciaal opgezet om de drempel naar de reclame-industrie te verlagen en biedt jong talent de kans om zich te verdiepen in de wondere wereld van de reclame. Dit jaar vindt 'Way In' weer plaats in Paradiso. Het programma start om 15.00 uur. Voor studenten is er goed nieuws. Dankzij onze samenwerking met diverse opleidingsinstituten hebben we kortingscodes beschikbaar gemaakt om de toegang tot dit evenement nog toegankelijker te maken. Heb je als opleider of student deze code nog niet ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. En zoals de traditie het wil, wordt de avond afgesloten met een knallende afterparty in Paradiso. Mis deze kans niet om jezelf te onderdompelen in de bruisende creatieve industrie van Amsterdam. We zien je graag op 13 oktober bij Adnight 2023! Tickets: Adnight.nl

Lees verder