Just Getting Started - Proces & Relatie

 


 

Just Getting Started: dé community voor de nieuwe generatie bureauleiders.

 

Elk kwartaal organiseert Just Getting Started een bijeenkomst voor jonge bureauleiders waar elke keer een ander thema centraal staat binnen de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches.

 

Op 8 februari gaan we in op het thema: Proces: ingezoomed op Relatie (want hoe beter de relatie, hoe makkelijker het proces)

 

Het zal een interactieve sessie gehost door Daantje Dammers. Details over de precieze inhoud volgen nog.

 

Programma:

 

15.30 – 16.00 Inloop

 

16.00 – 17.15 Work shop door Daantje Dammers

 

17.15 - 19.00 Borrel

 

Locatie:

 

Chuck Studios
Tussen de bogen 43
Amsterdam

 

Wat is Just Getting Started?

 

Sparren met gelijkgestemden die in dezelfde fase zitten én dezelfde ontwikkeling doormaken. Dat is Just Getting Started. Een community voor jonge bureaudirecteuren waarin kennis en inspiratie vrijuit wordt gedeeld over hoe je op een effectieve manier je net opgestarte bureau kunt runnen. Elk kwartaal staat een ander thema centraal met als uitgangspunt de 4 P’s: Personeel, Poen, Proces en Pitches. Tijdens de bijeenkomst worden sprekers gevraagd die bij het thema passen om het gesprek op gang te brengen. Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is de aansluitende informele borrel.

 

Aanmelden

 

Just Getting Started is een community voor jonge bureauleiders. Ben jij nog niet lid van de community maar wel een jonge bureau ondernemer/leider die graag kennis wil delen en opdoen? En krijg je te maken met alle 4 de P's? Dan mag je als niet-VIA lid de eerste keer kosteloos deelnemen om te ervaren of het bij je past, de tweede keer vragen we een bijdrage van 99,- euro (ex.btw & toeslagen) en de derde keer verwachten we natuurlijk dat je ondertussen lid bent geworden. Voor meer info: [email protected]

 

No-show fee

 

Wij hanteren een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden.

 

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar [email protected]. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement.

 

Als je dit evenement bezoekt ga je akkoord met onze Gedragscode Events.