Anti-Racism Library

Vandaag lanceert VIA de Anti-Racism Library. Een digitale bibliotheek om meer bewustwording te creëren rondom het onderwerp racisme. We willen een duurzame en effectieve verandering voor onze industrie en hopen dat dit initiatief een bijdrage is, die mensen op hun eigen manier vooruit kan helpen. Het document is niet perfect of allesomvattend. We hechten dus extra waarde aan feedback en input voor nieuwe bronnen, documenten en publicaties. Zo blijft de Anti-Racism Library een levend en evoluerend document. 

VIA bedankt de initiatiefnemers en tevens verzamelaars Skip Rosamilia (Boomerang Agency) en Cindy Fleur (Hammerfest) om dit mogelijk te maken. 

Disclaimer: deze lijst en veel van de beschrijvingen zijn afkomstig van verschillende externe compilaties van materialen. We nemen geen eer voor het zelf schrijven of samenstellen van de originele selecties. Ons doel is vooral om het woord te verspreiden, en we geven bij deze alle credits aan de oorspronkelijke bron/initiatiefnemer/maker. Als je denkt dat er iets ontbreekt of niet klopt, laat het ons dan weten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!