Aftellen tot de AMMA Nomination Week

Donderdag 15 februari, Amsterdam – De jaarlijkse zoektocht naar de meest innovatieve en impactvolle prestaties binnen de media-industrie is vanaf deze week in volle gang nu de inzendtermijn voor de Annual of Master in Media Awards (AMMA Awards) is verstreken. Met de sluiting van de inzendingsperiode op 9 februari, begint een cruciale fase: de beoordeling van de ingezonden cases door de deskundige AMMA-jury. 

Beoordelingproces

Het beoordelingsproces voor de creativiteit, innovatie en impact van de ingezonden cases is deze week van start gegaan, met voor elke categorie een eigen deskundige jury. Het samenstellen van de jury is altijd een mooie kans om de diverse achterban van VIA een kans te geven hun licht te laten schijnen op de beste cases van 2023. De maar liefst 95 juryleden betrokken bij de 13 categorieën weerspiegelen de veelzijdigheid van onze branche.

Inzendingen

Al 23 jaar lang bekroont AMMA Awards de beste campagnes, vernieuwende concepten en uitzonderlijk talent binnen de media-industrie. Ook dit jaar zijn er weer meer cases ingediend, ondanks het vervallen van de wAmma. “Het sluiten van de inzendtermijn is een spannend moment waarbij de schijnwerpers gericht zijn op onze deskundige jury, die de taak heeft de crème de la crème van de media-industrie te identificeren. Deze awards vieren niet alleen de prestaties van het afgelopen jaar, maar zetten ook de standaard voor de toekomst van media. Ik verheug me op de onthulling van de genomineerden! Stay tuned…” Aldus Tessa van der Starre, voorzitter van de AMMA-commissie. De genomineerden voor de diverse categorieën worden tijdens de ‘AMMA Nomination Week’ in de laatste week van maart bekend gemaakt.

Uitreiking AMMA Awards

De uitreiking van de AMMA Awards 2024 is op donderdag 16 mei in het Tuschinski Theater in Amsterdam. Na Nomination Week gaan de kaarten voor de uitreiking in de verkoop. 

Ga naar de AMMA Website en volg de AMMA’s op LinkedIn & Instagram

 

Alles over de AMMA's

Gerelateerde artikelen

AMMA Awards 2024 open voor inzending

Woensdag 10 januari 2024, Amsterdam - Welk merk, media-exploitant of -bureau verdient er dit jaar een AMMA? Al 23 jaar zijn de Annual of Master in Media Awards (afgekort: AMMA Awards) dé mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. Deze week is de inzendmodule geopend. Ga naar de AMMA website voor meer informatie >>

Lees verder