Content Marketing | The Awards 2024

In 2022 zagen we een fantastische eerste editie van Content Marketing | The Awards (CMTA). Dit grootte succes zette zich voort in 2023 met een recordaantal inzendingen en een fantastische avond waarbij de winnaars terecht in het zonnetje zijn gezet. 

Inspirerende contentmarketingcases verdienen namelijk alle aandacht in onze industrie. Naast erkenning dienen ze als leermoment en inspiratie voor iedereen. Wil jij op 6 november tijdens de uitreiking van Content Marketing | The Awards ook kans maken? Zo maak jij kans om de Award van 2024 te winnen:

 

Bekijk de verschillende categorieën 


Meer lezen over contentmarketing? Lees het interview met Chris Römer (Storyboard) over Influencers en de transformatie van contentmarketing of luister naar Marketing Report Radio met Nannie Gieles en Leanne Hermans. 

 

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot de AMMA Nomination Week

Donderdag 15 februari, Amsterdam – De jaarlijkse zoektocht naar de meest innovatieve en impactvolle prestaties binnen de media-industrie is vanaf deze week in volle gang nu de inzendtermijn voor de Annual of Master in Media Awards (AMMA Awards) is verstreken. Met de sluiting van de inzendingsperiode op 9 februari, begint een cruciale fase: de beoordeling van de ingezonden cases door de deskundige AMMA-jury. 

Lees verder

AMMA Awards 2024 open voor inzending

Woensdag 10 januari 2024, Amsterdam - Welk merk, media-exploitant of -bureau verdient er dit jaar een AMMA? Al 23 jaar zijn de Annual of Master in Media Awards (afgekort: AMMA Awards) dé mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. Deze week is de inzendmodule geopend. Ga naar de AMMA website voor meer informatie >>

Lees verder