Kijk terug: VIA Webinar – Een full funnel aanpak met video: dat kan!

De kijktijd van video blijft maar stijgen en er komen steeds meer platformen bij waar video de drijvende kracht is achter het hoge engagement van het publiek. De fragmentatie van het video landschap door nieuwe platformen en opkomende kanalen brengt ook wat uitdagingen met zich mee. Hoe ontwikkel je een effectieve video strategie waarbij het juiste type video voor de juiste doelgroep en doelstelling wordt ingezet? Welke media kpi’s moet je gebruiken om te kunnen sturen op meetbaar effect, of het nu om branding of performance en engagement doelstellingen gaat.

Gelukkig biedt deze verdere opkomst van video ook kansen die verkend kunnen worden om op nieuwe manieren andere doelgroepen te activeren. Met de juiste creatieve boodschap kan video ook voor iedere plek in de consumer journey ingezet worden.

Op dinsdag 16 februari gingen we dieper in op de mogelijkheden van een full funnel aanpak met video om doelgroepen te beraken en te activeren. En zoomde we in op opkomende platformen zoals Tik Tok en Snapchat waar video nieuwe kansen biedt om met doelgroepen te interacteren. De sprekers gaven vanuit verschillende perspectieven invulling door middel van een korte presentatie.

Sprekers: • Willemijn Hoedjes, Digital Marketing Consultant bij Storm Digital • Martijn Lasonder, Creative Strategist bij GoSpooky • Marleen Merx, Senior Brand Activation Manager bij Jumbo Supermarkten

Kijk nu de webinar terug – let op je moet inloggen om de webinar terug te kunnen kijken.

Let op je moet lid zijn van VIA & inloggen om verder te lezen, te kijken óf te downloaden.

Al lid? Direct inloggen / account aanmaken  

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!