Een nieuwe aflevering van JUST GETTING STARTED online!

Aflevering 4 – JUST GETTING STARTED

De vierde aflevering van Just Getting Started dé podcast voor jonge bureauleiders is live! In deze aflevering gaan we in gesprek met Marieke Verhaar Fennis, co-fouder van Ovide. We nemen een fijne duik in de PR-wereld van Ovide Agency. Mariek vertelt in de podcast openhartig over haar vak, welke zich steeds opnieuw moet uitvinden. In anderhalf jaar tijd is Ovide snel gegroeid en heeft het bekende klanten als Netflix, Supermarkt Dirk en Thuisbezorgd binnen weten te halen.

Marieke heeft haar zinnen al gezet op uitbreiding in Europa en inmiddels het eerste filiaal in België geopend. Beluister de hele aflevering hieronder: 

 

Over de podcast vast Just Getting Started
Afgelopen april lanceerde wij in samenwerking met Adformatie de maandelijkse podcastserie Just Getting Started, gericht op de nieuwe generatie bureaudirecteuren. Just Getting Started, vernoemd naar de gelijknamige werkgroep van VIA, is maandelijks te beluisteren zijn op Adformatie en de bekende podcast-apps.

Waar begin je als jonge bureaudirecteur? En waar kruisen de belangen met de traditionele bureaus? Met de nieuwe maandelijkse podcastserie Just Getting Started brengen VIA en Adformatie deze nieuwe generatie bureaudirecteuren over het voetlicht. De presentatie is in handen van Danijel Dercksen (Qontent Matters) en Lars Reimink (Lijm Amsterdam). Adformatie-redacteur Lucas Boon verzorgt de rubriek ‘Prangende vragen’. Iedere maand wordt een jonge bureaubaas ondervraagd over de start en groei van het bureau aan de hand van vier thema’s: personeel, poen, pitches en proces.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!