Creative

Data, techniek, media en creatie kunnen in het huidige landschap niet meer zonder elkaar. Techniek en data hebben de weg gebaand voor een andere manier van werken en andere vormen van creativiteit, inspiratie en inzichten. Door data te analyseren en door kennis en ervaringen te delen, biedt de Taskforce Creative essentieel inzicht waarmee bedrijven het volledige potentieel van data, techniek, media en creatie kunnen benutten.

Joris Zwaan

Publicis Groupe NL
Taskforcevoorzitter Creative

Joris heeft twaalf jaar ervaring in digitale media. Hij is ooit gestart bij een start-up in recruitment als accountmanager, is daarna aan de slag gegaan bij een andere start-up als online marketeer en werkt inmiddels al negen jaar bij Publicis Groupe. Hij heeft een performance marketing achtergrond, en heeft steeds meer voorliefde voor de combinatie tussen creatie en media. Waarbij data en techniek moeten bijdragen aan de power van creatie. Vandaar dat een rol als voorzitter van de creative taskforce perfect bij zijn passie past.

Gerelateerde berichten

NeuroSnippets

Neuromarketing; wellicht nog een abstract begrip voor veel media- en marketingspecialisten. Wat is neuromarketing precies en hoe kan het je marketingstrategie helpen? Aan VIA-taskforce Creatie de taak om zoveel mogelijk complexiteit uit het begrip

Lees verder