Talent 

Talent is de drijvende kracht achter innovatie, creativiteit en groei. In een wereld die constant verandert, is de strijd om het aantrekken en behouden van talent misschien wel de grootste uitdaging waar we als branche voor staan.

Aantrekken én Behouden

Hoe positioneren we onszelf als de meest aantrekkelijke werkgevers in de ogen van zowel het huidige als het toekomstige talent? Bij VIA geloven we dat het antwoord ligt in het creëren van een cultuur waarin ontwikkeling, waardering en mogelijkheden centraal staan. We richten ons niet alleen op het aantrekken van talent, maar ook op het koesteren en behouden ervan. Het is onze missie om een omgeving te bouwen waarin elk talent de kans krijgt om te groeien, te bloeien en een impactvolle carrière op te bouwen.

Programma's die het Verschil Maken

Om deze visie werkelijkheid te maken, hebben we verschillende initiatieven en programma's ontwikkeld:

  • Kickstart: Een uniek programma ontworpen om nieuwkomers in onze branche een vliegende start te geven. Door middel van training, mentoring en netwerkmogelijkheden, bieden we hen de tools om hun carrière met vertrouwen te beginnen.
  • Future Bosses Lunch: Een inspirerend initiatief dat toekomstige leiders binnen onze industrie samenbrengt. Hier delen ervaren professionals hun kennis en ervaringen, om zo een nieuwe generatie van leiders te stimuleren en voor te bereiden.
  • YIM (Young in Media): Een platform speciaal voor de jonge professionals in onze branche, gericht op hun unieke behoeften en ambities. Met evenementen, workshops en netwerksessies bevorderen we hun ontwikkeling en integratie in de media-, data-, creatie- en techwereld.

Agenda

Nieuws

The Neurodivergent Now!

Talent ontwikkeling en waardering is belangrijk, ook in onze industrie.  Daarom geven we een nog onderbelicht onderwerp binnen DEI (Diversiteit, Equity & Inclusion) graag de komende tijd aandacht: Neurodiversiteit. Samen met ‘Boomerang for goo

Lees verder

Kennisbank

Switch Talent Program

Switch Talent Program “Al jaren zie ik hoe moeilijk het is voor jong talent om een plek te veroveren in de creatieve wereld” zegt Stephan Gonnissen, oprichter van het Switch Talent Program. Een programma waarin jong talent wordt gekoppeld

Lees verder