Visie

Welkom bij de themapagina visie, waar de horizon van marketing, communicatie, en technologie verkend wordt. In een landschap dat constant in beweging is, fungeert VIA als het kompas dat richting wijst naar toekomstige mogelijkheden en uitdagingen. Hier verdiepen we ons in strategische vooruitblikken en brengen we de briljantste geesten samen om de toekomst van onze sector vorm te geven. Een kernonderdeel van ons visie-thema is het jaarlijkse CMO onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met CMOtalk.

Het Strategendiner: Inzicht en Vooruitgang

Centraal binnen ons thema visie staat het Strategendiner, een exclusieve gelegenheid waarbij leiders uit de industrie samenkomen. Deze diners dienen als het ideale platform voor diepgaande gesprekken over essentiële thema’s die spelen binnen het marketing- en communicatiewerkveld. Tijdens deze avonden faciliteren we discussies die niet alleen actueel zijn, maar ook soms de gevoelige snaren van ons vakgebied raken, allemaal met het doel om gezamenlijk vooruitgang te boeken.

Samen Sterker

Onze diners voor C-level genodigden, zoals het Legend Diner zijn ontworpen om belangrijke figuren binnen ons vakgebied bijeen te brengen. In een vertrouwde en inspirerende omgeving bespreken we de onderwerpen die cruciaal zijn voor de toekomst van onze branche. Deze bijeenkomsten bevorderen niet alleen het delen van kennis en ervaring, maar versterken ook het netwerk van leiders die samen het gezicht van de industrie vormen.

Agenda

Nieuws

Terugblik: Algemene ledenvergadering (ALV) 2022

Op 30 maart vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van VIA plaats. We hebben teruggeblikt op het afgelopen jaar maar vooral ook voorruit gekeken naar de toekomst en de belangrijkste thema’s die hier een rol in gaan spelen: Onze mensen, de kr

Lees verder

Rik Ledder Nieuwe Voorzitter VIA

Amsterdam, 30 maart 2022 – Rik Ledder (51) is tijdens de algemene ledenvergadering unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van brancheplatform VIA. Met ingang van 1 april 2022 volgt hij Marion Koopman op, die

Lees verder

Kennisbank