Video

De (online) videomarkt is in korte tijd enorm gegroeid qua omvang, maar vergeleken met andere mediakanalen is het pas net begonnen. Qua volwassenheid moeten er nog grote stappen worden gezet, waarbij kwaliteit een hot topic is. Door de kwaliteit van (lokale) content, data en tech als basis te nemen en uniformiteit te bieden, wil de Taskforce Video tv en online video steeds dichter bij elkaar brengen. Door intensief samen te werken met andere VIA-leden en onderzoek te doen wil de taskforce een nieuwe, gezamenlijke waarheid ontwikkelen waarbij brand safety, schaal en lokale identiteit de bouwstenen zijn voor een total-video toekomst. Daarin leggen zij de focus op een transparante, kwalitatieve total-videoverificatie en innovatie.

Boris Olij

GroupM – Taskforcevoorzitter Online Video

Boris is werkzaam als Product Director bij GroupM Nederland, waar hij sinds 2019 te vinden is. Daarvoor was hij 3.5 jaar werkzaam bij GroupM in Oslo, Noorwegen, waarna hij een overstap heeft gemaakt naar Amsterdam. 
 
Binnen zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor verschillende product labels en teams opererend binnen programmatic, waar o.a. video een belangrijke rol speelt. Hiervoor heeft hij zich veel beziggehouden met het opschalen van programmatic initiatieven, opkomende digital kanalen, machine learning binnen (en buiten) DSP’s en de rol van digitale reclame vanuit zowel een performance als branding perspectief.  

Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events!